Słowo na otwarcie konferencji Spółdzielnie w orzecznictwie sądów i trybunałów w Polsce oraz Unii Europejskiej - Jankowski, Jerzy (PRAWO i WIĘŹ, 2023)
Słowo na otwarcie konferencji Spółdzielnie w orzecznictwie sądów i trybunałów w Polsce oraz Unii Europejskiej.